Photos de la publication de FASHION LADY

Bedroom interior design
Choose your fav one between 1-2-3-4

LuXuRy ReSoRt

😍

LuXuRy ReSoRt

Omg 😍

Photos du journal

Me date 2 Prill mos mungo ne aktivitetin me kuptimplote dhe te bukur te Tiranes.

Kete Vit Run4Autizm nuk do te "organizohet", por kjo nuk do te thote qe nuk do te zhvillohet. Kemi menduar qe me date 2 Prill 2017 te gjithe ato qe duan te vrapojne te mblidhen tek Liqeni Artificial ne oren 9:00 per te bere nje vrap/ecje te veshur me bluzen e vitit te kaluar ose me nje bluze te thjeshte blu (ngjyra qe perfaqeson crregullimin e spektrit autik ne mbare boten). Te gjithe bashke per te provuar emocionet e nje viti me pare per te rritur ndergjegjesimin mbi Autizmin.
Ky vrapim nuk do te kete sponsor, lider dhe organizator. Do te jete nje dite vetem nen siglen Run 4 Autism Albania

TiRun

Ju ftoj te beheni pjese e nismes se TiRun kushtuar Autizmit.
Ju lutemi sa me shume like dhe sugjerime te miqte tuaj.
Faleminderit

Yummy yummy

Luxury Life

Makeup ✌🏻

Photos de la publication de FASHION LADY

1-2-3-4-5
Choose your favourite baby bedroom interior design

Photos du journal

Wish was here

cheouam